Gevulde tomaat met krabsalade en scrocchi

  • Voor aantal personen: 4
  • Voedingswaarden: 145 kcal
  • Bereidingstijd: 15 min
voorgerecht afbeelding

Ingrediënten

  • 4 grote tomaten

  • 1 blikje extra fancy crab (170 g)

  • 2 bosuitjes

  • 1 zakje verse basilicum (a 15 g)

  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum

  • Versgemalen zwarte peper

  • ½ zak scrocchi met knoflook (zak, 200 g)

Bereidingswijze

  1. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden. Tomaten uithollen.
  2. Krab laten uitlekken.
  3. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  4. Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden.
  5. Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen.
  6. Op smaak brengen met peper. Tomaten hoog opvullen met krabsalade.
  7. Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum. Serveren met scrocchi.