Hier een aantal bekende grote ontwerpers van trouwjurken. Er zijn ontelbaar veel onterwerpers, zowel bekende als onbekende. Hier een paar ontwerpers waarvan de jurken in de Benelux te verkrijgen zijn.

Ontwerpers

Berta Bridal
Berta is een toonaangevende Israëlische bruidsontwerper en een rijzende ster in de internationale Haute Couture markt. Berta's avant - garde ontwerpen hebben de bruidswereld veroverd. Haar artistieke benadering van bruidsmode heeft zelfs de meest ervaren moderedacteuren en bloggers verrast. Haar collecties worden beschouwd als één van de meest geprezen en verwachtingsvolle in de wereld. De toonaangevende lijn van Berta is gebaseerd op hoge kwaliteit, uniciteit en voortreffelijke afwerkingen. Berta kan beschouwd worden als één van 's werelds top-notch bruidsontwerpers.
Claire Pettibone
Deze Amerikaanse fashiondesigner is heel bekend geworden vanwege haar couture bruidsjurken voor een confectieprijs. Claire is heel vernieuwend en maakt de meest aparte trouwjurken welke heerlijk zijn om te dragen. Het is daarom geen wonder dat celebrities zoals Rebecca Romijn, Courtney Cox, Kate Moss en Priscilla Chan (trouwde met 'Mr. Facebook' Mark Zuckerberg) allemaal een Claire Pettibone trouwjurk droegen op hun huwelijksdag.
Galia Lahav
Top-ontwerpster Galia Lahav heeft meer dan 30 jaar ervaring in Haute Couture bruidskleding. Als klein meisje zat zij al achter de naaimachine en na jaren als Kunst docente werkzaam te zijn geweest, besloot zij haar grootste passies te combineren, kunst en ontwerpen. Galia Lahav heeft haar thuisbasis in Israel maar bruiden van over de hele wereld adoreren haar!
Inbal Dror
Inbal Dror, een Israëlische designer die menig bruid heeft laten schitteren op weg naar het altaar. Inbal Dror studeerde af aan The Shenkar Fashion Art Acadamy in Tel Aviv en leerde het vak vervolgens bij de grootmeesters in Milaan. Na haar terugkomst in Israël begon Inbal een boutique waar zij voor iedere bruid een bruidsjurk op maat maakte. Inmiddels is Inbal Dror een gevestigde naam in de Haute Couture Bruidsmodewereld en weet zij altijd weer iets nieuws te brengen.
Jenny Packham
Een bruidsjurk van Jenny Packham draag je als een tweede huid. Alleen maar puur zijde jurken met vaak een knipoog naar Vintage. Deze bekende Britse ontwerper is de favoriet van menig Hollywood celebrity waaronder: Keira Knightley, Cameron Diaz, Jennifer Anniston, Beyoncé, Jessica Biel en óók hofleverancier van Prinses Kate Middleton.
Monique Lhuillier
Monique Lhuillier is heel bekend om haar prachtige bruidsjaponnen van kant en niet zomaar kant maar kant uit Calais. Veel wereldberoemde mensen kozen voor een Monique Lhuillier trouwjurk. Supersterren zoals Reese Witherspoon, Drew Barrymore, Hilary Swank, Catherina Zeta-Jones en Gwyneth Paltrow. Een Monique Lhuillier trouwjurk is in de gehele Benelux exclusief verkrijgbaar bij de salon Bloomfeld.
Peter Langner
Peter Langner is een Italiaanse designer die zijn opleiding heeft genoten bij de grootste namen in de mode-industrie. Peter Langner trouwjurken zijn vervaardigd van de meest pure stoffen en materialen én worden in hartje Rome met de hand gemaakt. Precies wat je van een Italiaanse designer mag verwachten! 
Reem Acra
Een Reem Acra bruidsjurk is ongeëvenaard. Prachtige stoffen,heel bijzondere ontwerpen. Bruiden van diverse vorstenhuizen hebben gekozen voor een trouwjurk gemaakt door Reem Acra. Dit vanwege de hoge mate van exclusiviteit. Ook vele Hollywoodsterren zijn getrouwd in een Reem Acra trouwjurk. Neem bijvoorbeeld Taylor Swift, maar ook Fergie van de Black Eyed Peas.
Sadoni
Sadoni, een Noors high-end couture label, is opgericht in 2003 door het designer koppel Trude en Hamid Sadoni. Zowel Trude als Hamid zijn opgeleid in modestad Parijs en hebben hier in meer dan 10 jaar een fantastische reputatie opgebouwd. Sadoni is innovatief heel sterk in pure, natuurlijke en vrouwelijke ontwerpen.Alle jurken van Sadoni zijn gemaakt van puur zijde, hebben een prachtige pasvorm en zijn van uitmuntende kwaliteit.
Temperley London
Temperley London. Alice Temperly, wereldberoemd en ook hofleverancier van Prinses Kate Middleton, stijlicoon van de eeuw... De Temperley designers maken stuk voor stuk unieke ontwerpen en alleen maar van de allermooiste stoffen. In uitvoering zijn deze trouwjurken bijna niet te overtreffen.
Vera Wang
Vera Wang! Wie kent haar niet, en wie wil er nou niet in een jurk van haar trouwen? Sex and the City, Bride Wars, Gossip Girl... Een Vera Wang trouwjurk is pure kunst. Het ontwerp, de stoffen de materialen, het beste is niet goed genoeg. Vera Wang ontving meerdere prestigieuze prijzen voor haar ontwerpen. Vele wereldsterren hebben gekozen voor een trouwjurk van Vera Wang. Zoals Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham en Jennifer Lopez.
Zuhair Murad
Haute Couture ontwerper Zuhair Murad groeide op in Beiroet en begon al op 10-jarige leeftijd met het tekenen van jurken. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen! Grote sterren als Jennifer Lopez, Christina Aquilera, Cheryl Cole, Miley Cyrus en Beyonce worden regelmatig gespot in ontwerpen van deze 'Cream of the crop' designer! Peperduur...maar bloedmooie en heel exclusieve trouwjurken!